Jacob Michelsen fra Sumas i Suldrup er blevet tildelt det prestigefyldte jubilæumslegat fra Dansk Maskinhandlerforening. Legatet uddeles til yngre, særligt dygtige og vellidte landbrugsmaskinmekanikere. Udøver hæderen medfølger også 5.000 kroner.

Effektiv og dygtig

Jacob Michelsen fik sit legat overrakt den 15. december hos Sumas, og det skortede ikke på rosende ord til den unge landbrugsmaskinmekaniker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Du fik et 12-tal ved din svendeprøve, og du har altid løst dine arbejdsopgaver med stor lethed. Det kan jeg læse ud af den indstilling, din arbejdsgiver har indsendt, og som er årsagen til, at vi står her i dag, sagde

Erik Hundahl, bestyrelsesmedlem i Dansk Maskinhandlerforening i forbindelse med uddelingen.

For en landbrugsmaskinmekaniker er der ikke mange dage, som falder ens ud.

- Vi har lavet alt mellem himmel og jord lige fra maskiner til opstilling af inventar og VVS-arbejde, fortalte Jacob Michelsen. Sagen er bare, at når der er nye opgaver, skal der også findes nye løsninger.

- Det er lige præcis det, der er så spændende ved mit fag, fastslog han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Værkfører Jens Asp står for den daglige drift af det travle værksted, hvor Jacob Michelsen er uddannet i løbet af fire år.

- Han kom selv for at høre om mulighederne for at komme i lære som landbrugsmaskin-mekaniker. På det tidspunkt havde jeg flere end 30 skrevet op. Men han virkede meget tiltalende og fik jobbet på sit væsen, forklarede Jens Asp. Den beslutning har ingen af de to fortrudt - og det lyder heller ikke til, at det sker ud i fremtiden.