Den 56-årige Erik Eisenberg er udpeget som ny kommunikationsdirektør i Danish Crown.

Erik Eisenberg, der tiltræder hos Danish Crown den 1. januar, får den formelle titel Vice President Group Communications. Han har senest bestredet en tilsvarende stilling i APM Terminals, der er en forretningsenhed i Mærsk-koncernen. Med base i Haag, Holland, har han siden 2011 haft ansvar for alle aspekter af den internationale havneoperatørs interne og eksterne kommunikations- og branding-aktiviteter. Forinden havde han ansvar for Dansk Supermarkeds interne og eksterne kommunikation fra 2006.

Prisbelønnet

Erik Eisenberg er oprindeligt journalist og har blandt andet virket på Jyllands-Posten, TV2, Børsens Nyhedsmagasin og Ekstra Bladet, hvor han var nyhedsredaktør og redaktionschef.

Med to Cavling-priser i bagagen er det derfor en særdeles medievant kommunikationsdirektør, der nu går i kødets tjeneste som ansvarlig for den Randers-baserede, globale virksomhed med salg i 136 lande, 8000 andelshavere, 26.000 medarbejdere og en omsætning på godt 59 milliarder kroner i 2014/15.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Et drømmejob

- Det er et drømmejob at få ansvar for Danish Crowns globale kommunikation - fordi produkterne kendes og forbruges af millioner af mennesker, og fordi firmaet har vital betydning for dansk eksport. Jeg har stor respekt for det arbejde, der allerede er gjort for at udvikle DCs omdømme og brand, og jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med den nye topchef, medarbejdere og ejere om at nå endnu videre, siger Erik Eisenberg.

- Vi har i valget af vores nye kommunikationsdirektør lagt vægt på en kombination af kommunikationserfaring, international erfaring og ledelseserfaring. Vi har stor tillid til, at Erik Eisenberg sammen med den samlede ledelsesgruppe og medarbejderne kan få kendskabet til -og forståelsen for - Danish Crowns rolle og bidrag på fødevareområdet bragt endnu bredere og dybere ud blandt alle målgrupper, siger Jais Valeur.

Erik Eisenberg er gift, har to voksne børn og bor privat i Højbjerg ved Århus. Han afløser Danish Crowns mangeårige kommunikationsdirektør Anne Villemoes, der stoppede 1. december efter 10 år på posten for at etablere sig som selvstændig konsulent og rådgiver.