Fra første januar bestrides jobbet som pressechef i erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer af Henny Christensen, der har en lang og solid karriere i mediebranchen bag sig.

Henny Christensen (53) har en baggrund som ledende redaktionschef på BT, hvor hun blev ansat i 2001. Hun har siden haft en række poster som reporter, nyhedsredaktør og nyhedschef, før hun blev ledende redaktionschef. Tidligere har hun blandt andet arbejdet på Christiansborgredaktionen for de tre Stiftstidender og Jydske Vestkysten samt på LO Bladet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Henny Christensen har således en solid baggrund inden for de store politiske samfundsdagsordner som arbejdsmarked, forbrug og sundhed, og et stort netværk blandt politikere, rådgivere, organisationer og fagspecialister.

- Jeg er sikker på, at Henny Christensen som ny pressechef kan medvirke til at styrke fødevareklyngens tilstedeværelse i medierne og den offentlige debat som et vigtigt og innovativt erhverv, og understøtte den nye fortælling om et erhverv, der bidrager med løsninger på nogle af de store udfordringer, verden står over for, siger kommunikationsdirektør Leif Nielsen.