Kvægbrugere kan få gode råd med hjem til deres besætning, når de besøger Vikings stand på landbrugsmessen FarmerTech den 19. - 20. januar i MCH Messecenter Herning.

- Landmændene vil kunne opleve et stykke af kvægstalden inde i messehallen. Vi rykker ind med både udstillingskøer og Viking-medarbejdere, for vores mål er at hjælpe kvægbrugerne med at finde løsninger, der er tilpasset den enkeltes behov, lyder det fra Viking.

- På FarmerTech laver vi små videns-øer, hvor landmanden kan komme og stille spørgsmål og få en snak med vores dygtige rådgivere. Det er vigtigt for os at få talt med landmændene, og at de også stiller krav til os. For vi er her jo for deres skyld, oplyser Viking.

SimHerd

På messen kan kvægbrugerne blive klogere på mulighederne med SimHerd - et program, som simulerer hvert dyr i besætningen over 10 år og samtidig tager højde for sammenhænge mellem produktion, sundhed og reproduktion. Automatisk overførsel af besætningens egne nøgletal gør det muligt at foretage besætningsspecifikke analyser og i sidste ende konkludere, hvilke tiltag der vil have størst effekt i besætningen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Besøgende hos Viking vil også kunne møde folkene bag VikShop, høre mere om den nye insemineringsplan og møde en udenlandsk stordriftslandmand, der kan fortælle om systematik og effektivitet.