Som traditionen byder, er der åbent hus hos TBS Maskinpower sidst i november. Denne gang er det fredag d. 20. november, og som traditionen også foreskriver, handler dagen om traktorer, maskiner, gode tilbud og en hyggelig maskinsnak med leverandører og kolleger. Men TBS Maskinpower i Starup har besluttet sig for at fylde ordene "information" og "inspiration" ind i konceptet.

- Der sker så meget i vores verden, at kunderne hele tiden har behov for at få information på alle områder, siger salgschef Jens Hansen, som også er en af selskabets indehavere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har derfor valgt at opbygge nogle øer rundt omkring i maskinhallerne, hvor vores kunder kan få information om korrekt dæktryk, lovpligtige sprøjteeftersyn, bremsetest, finansiering og mange andre relevante emner - men vi vil bestemt også gerne afslutte en god handel med kunderne. Blandt andet kan de nu købe vores 2015-demotraktorer - vi skal bare lige blive enige om en pris først.

De to lokale TBS-sælgere Finn Dam Jensen og Steen Lerche Hansen har stået for en stor del af arbejdet med at kordinere det store arrangement. Det kræver, at man holder tungen lige i munden, når over 30 leverandører og deres maskiner eller stande skal passes ind i bygningerne i Starup.

- Vi har godt nok nogle af områdets absolut største faciliteter her i Starup, men når der er åbent hus kunne vi sagtens bruge noget mere plads, og med de nyeste tiltag bliver her endnu mere liv end hidtil. Det bliver en god dag - som altid, når der er åbent hus, lover Steen, som får forstærkning af produkteksperter fra de andre afdelinger af TBS Maskinpower i Brørup og Toftlund og selvfølgelig en række produkteksperter fra leverandørerne.

Fendt og Challenger

Maskinforretningen i Starup er en af i alt tre TBS Maskinpower forretninger, som med afdelinger i Starup, Brørup og Toftlund vel nok er Sydjyllands største maskinforretning med op mod 60 ansatte.

Som AGCO-forhandler er det traktormærkerne Fendt, Challenger og Massey Fergusson, der står på programmet, og på sigt bliver det primært de to førstnævnte Fendt og Challenger, der kommer i fokus i Starup-afdelingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Alt bliver mere og mere specialiseret, uanset om man er landmand eller maskinhandler, så i Starup vil salgsafdelingen sørge for, at TBS Maskinpower ved alt om Fendt og Challenger, mens kollegerne i Brørup og Toftlund gør det samme på Massey Fergusson. Vi vil alle vide det meste om alt, og værkstederne er alle AGCO-servicecentre, men vi specialiserer os samtidigt i hver vores område, så vi kan matche enhver kundes krav og behov, fortæller salgschef Jens Hansen.