Den 3.-4. oktober 2015 er der VM i pløjning i Danmark. Kongskilde Industries A/S er guldsponsor og har forpremiere på en ny generation af plove under mesterskaberne.

Ved det kommende VM dyster 60 deltager om titlerne, og arrangørerne af mesterskaberne forventer omkring 8.000 gæster.

Kongskilde er guldsponsor ved VM-stævnet, og benytter lejligheden til at introducere deres største investering i plovteknologi gennem mange år: XLD underploven.

Den er udviklet med ekstra bred fure til brede dæk og dyb pløjning i vanskelig jord ned til 35 centimeter. Den bredere fure øger produktiviteten med op til 10 procent og reducerer samtidig brændstofforbruget per hektar.

- For os er det den helt rigtige begivenhed til at holde forpremiere på vores nye generation af plove, som ellers først bliver vist til Agritechnica. Vi glæder os til at se reaktionerne, siger Ole Gade, adm. direktør hos Kongskilde Industries A/S.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Konkret vises og demonstreres det nye plovkoncept for fagpressen på et 1 haektar stort areal i umiddelbar nærhed af markerne, hvor pløjekonkurrencerne afvikles.

Stolt sponsor

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim gæster verdensmesterskaberne, hvor deltagere fra Europa, USA, Canada, Australien og New Zealand dyster om de prestigefyldte VM-titler. Deltagerne skal konkurrere inden for standardplov og vendeplov, og målet er at præstere det bedste såbed.

Den store interesse der allerede nu har være for mesterskaber afspejler en stigende anerkendelse af, at pløjning giver det bedste grundlag for et godt såbed. Pløjningen er en meget effektiv metode til bekæmpelse af genstridigt og resistent ukrudt, og den er driftsøkonomisk et godt alternativ til andre bearbejdningsmetoder.

- Som producent af jordbearbejdningsløsninger ønsker vi at skabe større fokus på pløjningens fordele. Derfor er vi stolte over at være guldsponsor for arrangementet - det falder os helt naturligt som markedsleder på området., siger Ole Gade.