Sliddelene fra Mølbro har allerede et godt navn blandt landmændene i Irland, hvor de fremover skal distribueres via selskabet McHugh Components og 100 forhandlere.

Sliddelsproducenten Mølbro A/S har etableret en ny strategisk alliance med McHugh Components i Irland. Selskabet skal fremover markedsføre og distribuere Mølbro's produktprogram på hele det irske marked.

- Vi eksporterer en stor del af vores produktion, og Irland er et vigtigt marked for os. Den nye strategiske alliance med McHugh Components er en væsentlig styrkelse af samarbejdet med det irske selskab, som allerede har bestået i mange år, fortæller direktør Per Møller fra Mølbro.

For at styrke båndene imellem McHugh Components og Mølbro har en mindre gruppe medarbejdere fra det irske selskab netop været på et tredages besøg hos den danske virksomhed.

- Mølbro's produkter har allerede et godt navn i Irland, fordi de er kendt blandt vore landmænd for at være meget slidstærke, siger en af de besøgende irere, Nigel Whyte.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ny produktviden

- Besøget hos Mølbro har givet os en masse ny produktviden, som vi nu skal hjem og videreformidle til vore forhandlere og slutbrugere, siger Nigel Whyte.

- Vi ser et stort potentiale i det styrkede samarbejde med McHugh Components, som nu distribuerer vore produkter via 100 forhandlere over hele Irland. Mølbro's produkter passer fint ind i selskabets øvrige produktprogram. 60 procent af McHugh Components' eftermarkedssalg foregår via deres hjemmeside, fortæller Klaus Esmann, logistikchef hos Mølbro.

General manager for produktion hos Mølbro, Carsten Jensen, oplyser, at afsætningen af sliddele til det irske marked er præget af, at der er mange kvægbrugere i landet, som dyrker masser af græs.

McHugh Components er en stærk, familieejet virksomhed med 50 ansatte og hjemsted i den irske hovedstad, Dublin.