Nygaard Maskin- og Anlægsservice ved Christian Bonde har her til første slæt fået leveret to MI Express afskubbervogne på 40 kubikmeter via MI-forhandleren Jysk Maskincenter. Vognene er de første MI Express vogne, der er blevet leveret med vejeceller nogensinde.

Med en aflæssertid på cirka 45 sekunder er vognene med til at sikre høj effektivitet i marken, og vejecellerne gør ifølge MI også en stor forskel i forhold til effektiviteten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mere effektiv tid i marken

- Da det blev muligt at få vægt på vognene var vi ikke i tvivl om, at det var MI Express vi ville have, fortæller Christian Bonde, som er indehaver af Nygaard Maskin- og Anlægsservice ved Havndal.

- Med vejeceller direkte på vognene slipper vi for at køre over en brovægt for at kunne tilbyde kunderne nøjagtige udbytte målinger ned på mark niveau. Det betyder at vi kan være effektive i marken og ikke spilde værdifuld tid, siger Christian Bonde.

- En anden grund til at vi valgte MI Express vognene er, at de er robuste og ligger godt på vejen. Især den hydrauliske bag-kofanger er vi glade for, fremhæver Christian Bonde, der også havde fokus på fleksibiliteten omkring afskubbervognene, da de også skal bruges til at transportere korn til høst.

To blev til tre

Nygaard Maskin- og Anlægsservice fik i første omgang to vogne, men besluttede sig så under første slæt for at købe endnu en MI Express afskubbervogn. Vognene skal køre sammen med maskinstationens Fendt-traktorer og er i den anledning blevet malet Fendt-grønne.

Det er MI (Maskinhandler Indkøbsringen) der har importen af MI Express afskubbervogne i Danmark. Vognene forhandles af det landsdækkende MI forhandlernet.