Case IH viser på Landsskuet den første solgte Axial Flow 9240 frem med et 40 fod seglskærebord med integreret skærebordvogn.

Når Krogsdal i høsten 2015 drejer nøglen om i bedriftens nye mejetærsker så bliver det i den store Case IH Axial Flow 9240. Det er ikke bare en stor mejetærsker - det er også den stærkeste serieproducerede mejetærsker på markedet, da den ifølge typeskiltet på maskinen yder hele 655 hestekræfter fra den 16 liters Cursor motor fra FPT.

Maskinen kan i disse dage opleves på Landsskuet.

Ikke nok med at maskinen i sig selv er imponerende, så står den med et 40 fods Case IH seglskærebord, som har den smarte detalje, at den har integreret skærebordvogn.

Trækstangen vil under høstarbejdet sidde bag på skærebordet, og når der skal køres på vejen, så monteres det blot i enden af skærebordet, på venstre side af skærebordet sænkes næsehjulet ned, og på højre side sænkes de bagerste hjul ned - helt automatisk, fra førerkabinen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det hele sker, når skærebordet løftes op, så pakkes hjulene ud, og skærebordet kan sættes på jorden sammen med de i alt tre hjul, som udgør skærebordsvognen, fortæller Carsten Carøe Sørensen, den ene indehaver af Maskincentrum A/S, som har solgt maskinen til Krogsdal.