Egidio Machio, der er medstifter af den italienske landbrugsmaskinproducent Maschio Gaspardo, blev onsdag morgen fundet død. Der er tilsyneladende tale om selvmord.

73-årige Egidio Maschio blev tidligt onsdag morgen fundet død på sit kontor i virksomheden Maschio Gaspardo, der har hovedsæde i udkanten af den italienske by Padova. Egidio Maschio havde tilsyneladende taget sit eget liv, men der hersker endnu usikkerhed omkring baggrunden for hans handling. Det skriver det tyske nyhedssite Agrar Technik.

Familien Maschio er hovedaktionær i virksomheden, men i starten af denne måned blev det besluttet, at ledelsen af Maschio Gaspardo skulle overdrages til nye, udefrakommende kræfter. I den forbindelse blev Massimo Bordi, tidligere generaldirektør for Ducati og administrerende direktør for Same Deutz-Fahr Gruppen, udnævnt til ny administrerende direktør, og samtidig blev der også udnævnt en ny økonomidirektør.

Ifølge Agrar Technik havde Maschio Gaspardo oparbejdet en stor bankgæld som følge af omfattende investeringer de senere år, og stod foran at skulle tilbagebetale millioner.

Egidio Maschio grundlagde firmaet samme med sin bror, Giorgio Maschio i 1964, og siden er Maschio Gaspardo blevet en markant spiller på markedet for landbrugsmaskiner, og de er blandt andet kendt for deres majssåmaskiner, slagleklippere og rotorharver. I Danmark forhandles produkter fra Maschio Gaspardo af MO Implements.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Machio Gaspardo har 19 fabrikker, heraf 16 i Italien og tre i udlandet. Virksomheden har på nuværende tidspunkt cirka 2.000 ansatte.