Ny undersøgelse: Realkredit Danmark indkræver 50 procent højere bidragssatser end konkurrenterne for sønderjyske landmænd.

Hvis man bor i Sønderjylland og har lån hos Realkredit Danmark, skal man måske overveje at undersøge markedet. En ny undersøgelse fra Agrocura viser nemlig, at Realkredit Danmark indkræver 50 procent højere bidragssatser end konkurrenterne i Sønderjylland. Det skriver Finans.dk.

Undersøgelsen er lavet på baggrund af tal fra 522 kunder i landbrugsforeningen Landbosyd, og tallene viser, at landbrugskunder i Sønderjylland betaler en gennemsnitlig bidragssats på 1,25 procent, mens bidragssatsen blot er 0,83 procent hos Nykredit. Hos Nordea Kredit og DLR Kredit ligger bidragssatsen en anelse højere, men stadig under 1 procent.

Hos Realkredit Danmark forstår man ikke, at firmaet angiveligt skulle være dyrest på markedet.

- Jeg kan ikke genkende billedet af, at vi ligger skævt i forhold til markedet. Mit indtryk er, at vi er konkurrencedygtige. Det understøttes også af, at vi vinder nye landbrugskunder - også i dette område, siger Carsten Nøddebo, direktør i Realkredit Danmark til Finans.dk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce