HCP Nordic meddeler i et brev til sine samarbejdspartnere, at bestyrelsen har aftalt med Jens Christian Hundahl, at han fratræder stillingen som administrerende direktør.

I et brev, dateret den 4. marts, orienterer bestyrelsen i HCP Nordic sine samarbejdspartnere om, at selskabet får ny direktør.

I brevet konstaterer bestyrelsen, at markedet og HCP er under stadig forandring, og at HCP under jens Christian Hundahls ledelse har været igennem en kraftig ekspansion.

- Med de udfordringer, HCP står over for, har bestyrelsen imidlertid vurderet, at der er behov for en ændring af ledelsen. Det er derfor aftalt med Jens Christian Hundahl, at han fratræder som administrerende direktør, skriver bestyrelsen, som tilføjer, at Johan Prior Knock tiltræder stillingen som fungerende administrerende direktør i de næste seks til ni måneder, indtil der er fundet en ny administrerende direktør.

- Johan Prior Knock har en solid professionel baggrund fra en række toplederstillinger i større globale virksomheder og har i en årrække været bestyrelsesformand i HCP, skriver bestyrelsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Jens Christian Hundahl har ifølge bestyrelsen været en væsentlig del af HCPs succes på det nordiske marked, og bestyrelsen takker Jens Christian Hundahl for hans engagerede indsats i mere end 10 år i HCP.

dals