Salling Traktorservice A/S / Nordvestjysk Traktorservice A/S samt Sørensen og Lynggaard A/S overtager forhandlingen af Case IH i et stort område af Midtjylland fra Nic. Nielsen A/S, der indgav en konkursbegæring den 8. januar.

Carsten Carøe Sørensen, indehaver af Sørensen og Lynggaard A/S med hjemsted i Viborg, og Peter Nielsen, Salling Traktorservice A/S / Nordvestjysk Traktorservice A/S med hjemsted i Spøttrup og Hurup, fortæller, at der er blevet dannet et nyt selskab:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har dannet et selskab, som overtager hele det eksisterende område med Aulum i centrum.

- Vi er meget glade for, at der allerede nu er skabt en varig løsning. Med det nye selskab vil kunderne fortsat være godt kørende med en lokalt forankret service i fuldt omfang. Denne service er allerede på plads, så kunderne behøver ikke at bekymre sig om deres forårsarbejde, siger direktør Peter Friis fra Case IH i Danmark.

Passende lokaler

Den nye virksomhed, der overtager områdets Case IH-forhandling, har arbejdet utroligt stærkt de seneste dage for at få alt på plads.

- Vi kan ikke præcist fortælle, hvor vi får lokaler henne. Men det bliver med en central placering, så vi er tæt på kunderne, og så de kan komme til os uden at bruge for meget tid, siger Peter Nielsen og Carsten Carøe Sørensen.

Indtil de nye lokaler er på plads vil al service og salg med videre ske via henvendelse til de nuværende tre forretninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil så sørge for, at kunderne får den hjælp, de har behov for, siger de to.

Medarbejdere

Ifølge de to ejere af det nye selskab er planen, at så mange af medarbejderne fra Nic. Nielsen A/S som muligt bliver genansat.

- Dem kender kunderne, og vi ved, at det er dygtige folk, som kan deres kram, siger Carsten Carøe Sørensen og Peter Nielsen.

Udover at forhandle Case IH vil den nye maskinforretning også forhandle andre produkter til kunderne i og udenfor landbruget.

Hvilke, der bliver tale om, afklares i løbet af den kommende tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med den indgåede aftale er alt således på plads til, at alle kunder fortsat kan føle sig sikre på at være godt kørende fremover.