2014 er snart ovre, og vi benytter lejligheden til at kigge tilbage på et travlt PowerGear-år.

PowerGear er Maskinbladets populære testteam, og i 2014 markerede vi PowerGear 25 års jubilæum. Det blev vist med et brag på Agromek 2014, hvor vi udgav den 224 siders og over et kilo tunge PowerGear 25 års jubilæumsbog.

Har du ikke fået fat i bogen, kan den både downloads til tablet samt ses på Maskinbladet.dk.

2014 var også året, hvor vi udloddede en traktor i ét helt år - PowerGear-traktoren var udstillet ved Maskinbladets stand på Agromek, og hele 3.500 deltog i konkurrencen om traktoren, som endte med at komme til det østlige Jylland.

De tre PowerGear-værter havde også travlt i 2014 med test af maskiner, og det blev til 15 PowerGear tests samt 5 PowerGearPreviws. De i alt 20 optagelser og tilhørende artikler kan altid nærstuderes på maskinbladet.dk under PowerGear, samt på powergear.dk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Herunder får du en genvej til at se eller gense de mange PowerGear-tests fra årets løb.

PowerGear-test: Robust orange Japaner

Med M135GX når Kubota længere ind på markedet for traktorer med 135 hestekræfter. M135GX er den hidtil stærkeste traktor fra japanske Kubota.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: CVX på Amerikansk

Case IH Magnum CVX 370 kombinerer amerikansk styrke med de fordele, som en trinløs transmission giver.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Mejetærsker med flow og komfort

Kosmetiske ændringer og en ny førerkabine giver Massey Ferguson Beta 7370 et moderne design og et løft på førerkomforten.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Kæmpen fra Le Mans

Topmodellen i den nye Claas Axion 900-serie er en yderst behagelig oplevelse, og især traktorens allround finish aftvinger stor respekt til Claas udviklingsholdet.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Amerikansk i grønt og gult

Bred motorhjelm, otte hjul og knap 600 hestekræfter bevidner om stor styrke fra topmodellen i John Deere 9R-serien - som har et godt dansk touch.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Højt specificeret og kompakt traktor

Den kompakte og firecylindrede Fendt 516 Vario ProfiPlus med 165 hestekræfter tilbyder både komfort og teknik, som ellers er forbeholdt langt større traktorer.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Østrigsk såteknik med finish

Med gødningsplacering er Terrasem fra østrigske Pöttinger blevet en interessant medspiller på disc-såholdet til danske kunder.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Læssetraktorens overmand

I en kompakt størrelse og med trinløs transmission uden gruppeskift har Case IH et stærkt kort på hånden med Maxxum CVX.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Hurtig og let indstilling

På Lemken Juwel indstilles plovens hældning samt pløjedybden fra førerkabinen, og skal der ændres arbejdsdybde på forplovene, sker det uden brug af værktøj.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Gearene står på spring

John Deere DirectDrive er en ny mekanisk transmission, som forener produktivitet og effektivitet med en betjeningskomfort, der udfordrer den trinløse AutoPowr transmission.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Engelsk trækkraft med trinløs transmission

JCB er blevet trinløs, og med 310 hestekræfter er der overskud til selv større markopgaver. PowerGear har været i marken og så korn med den engelske traktor.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Gul førertrøje med arbejdsro og overblik

New Holland indtager førstepladsen med verdens hidtil stærkeste serieproducerede mejetærsker - testpiloten finder den både støjsvag og med fuld høstoverblik.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Amerikaneren er blevet europæisk

John Deere kan med den nye 7R-serie opfylde mange europæiske ønsker til funktioner af både lift og kørestil. Den nye 7-serie overrasker testpiloten, men der er altid plads til forbedringer.

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear i 25 år: Traktorteknologi fra to generationer møder hinanden

I forbindelse med PowerGear 25 års jubilæum stævner Helge Plougmann Nielsen og Morten Damsgaard to traktor fra hver sin generation

Se og læs PowerGear-testen HER

PowerGear-test: Valtra udfordrer i toppen

Prøvekørslen af Valtra S374 viser, at traktoren indeholder kvaliteter, som gør den til en værdig udfordrer i den eksklusive klasse af traktorer på omkring 400 hestekræfter.

Se og læs PowerGear-testen HER