Anker Bjerre med hjemsted i Holstebro er udnævnt til forhandler af hele Spearhead- og GreenTec-programmet i en stor del af Vestjylland.

GreenTec har udpeget sin forhandler for et stort område i Vestjylland, og valget er faldet på Anker Bjerre A/S.

- Vi har valgt Anker Bjerre, som vi i en del år har haft et rigtig godt samarbejde med omkring salg og service af Spearhead- og GreenTec-produkterne, siger Kim Brodersen, salgschef hos GreenTec, der har importen af Spearhead til blandt andet det danske marked.

Det er en del af aftalen, at der skal stå maskiner hos den vestjyske forhandler, så kunderne selv kan se dem an.

- Fremover kan kunderne komme til os og se flere af de løsninger, der er at vælge mellem. Det gælder både inden for udstyr til landbruget og til den grønne sektor, og vi er glade for at kunne udvide samarbejdet, så vores kunder fremover kan komme til os for at se løsninger og få en professionel service inden for Spearhead og GreenTec, siger direktør hos Anker Bjerre, Anders Frandsen, som også fortæller, at firmaet gennem en årrække har solgt godt af Spearhead- og GreenTec-løsningerne til både landbrug og det grønne område.

Medarbejderne skal på kursus

Anker Bjerre har blandt andet solgt en del armklippere og frontklippere til kommuner, boligselskaber, anlægsgartnere og skoventreprenører og har sælgere, der udelukkende beskæftiger sig med den grønne sektor, mens andre sælgere tager sig af landbruget.

Aftalen mellem de to virksomheder rækker videre end til blot salg og service, idet medarbejderne hos Anker Bjerre nu skal på kursus i Spearhead- og GreenTec-produkterne, så kunderne kan få den bedst tænkelige service. Det gælder både for sælgerne, montørerne og reservedelsfolkene, som alle skal på kursus hos GreenTec i Kolding for at få en solid basisviden om produkterne og de løsninger, der er.

Skovdag i slutningen af januar

Anker Bjerre har også kunder inden for skovbrug og dyrkning af juletræer, og i den forbindelse holder virksomheden skovdage den 23.-24. januar. Her vil der blive vist mange løsninger til den type kunder, og repræsentanter for de forskellige firmaer med produkter inden for området vil være til stede. Nogle af maskinerne vil også kunne ses i arbejde på de to dage.