De landmænd, der har meldt sig ud af LandboSyd, kan få købe aktivitetspakke, og på den måde stadig få adgang til faglige arrangementer.

Landmænd, der for nyligt meldte sig ud af landbrugsforeningen LandboSyd på grund af utilfredshed med Landbrug & Fødevarer, har fået et tilbud af formand Mogens Dall.

De udmeldte landmænd kan fortsat deltage i de faglige arrangementer ved at købe en såkaldt aktivitetspakke.

- Det er rådgivningen, som sender en regning til landmændene. Hvis de betaler 7.500 kroner, så kan de deltage i alle arrangementer bortset fra generalforsamlingen, da de jo ikke er medlemmer, siger Mogens Dall.

Han siger, at der var overvejende positiv stemning omkring løsningen med aktivitetspakken blandt de landmænd, som har meldt sig ud af LandboSyd.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Også nuværende medlemmer skulle ifølge Mogens Dall finde løsningen i orden.

- Dem jeg hørte sagde, at det var en okay måde at gøre det på.

Han understreger, at der med køb af aktivitetspakken bliver mindst mulig forskel mellem, hvad medlemmerne og ikke-medlemmer betaler.

Et fuldgyldigt medlem af den største slags betaler lige i underkanten af 8.000 kroner, fortæller Mogens Dall.

De landmænd, der har meldt sig ud, har tidligere fortalt, at de bakker fuldt ud op om LandboSyds politiske linje og Mogens Dalls arbejde, og at de fortsat ønsker at være tilknyttet LandboSyd rådgivningsmæssigt og politisk.