Agrotek med hjemsted i Hobro overtager forhandlingen af Valtra fra Almas i Brønderslev, som har valgt at fortsætte med Claas i sortimentet.

- Vi er særdeles godt tilpas med, at det er en forhandler med 30 års erfaring, der har sagt ja til at udvide sit område, konstaterer Arne Spejlborg, direktør for Valtra i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I næsten 10 år har Almas serviceret Valtra-kunder i Nordjylland.

- Det har vi været godt tilfreds med. Derfor er det helt optimalt, at en profesionel Valtra-forhandler med 30 års erfaring overtager området, så vores kunder fortsat får et højt serviceniveau, siger Arne Spejlborg.

Klar fra første dag

Hos Agrotek glæder man sig over det nye og større salgsområde.

- Vi er glade for at få den tillid fra Valtra, så vi kan udvide vores område, siger Ole Grøn fra Agrotek.

Foruden Valtra-forhandlingen i Himmerland får Agrotek med den nye aftale nu også Brønderslev-området og hele Vendsyssel som ansvarsområde, og det vil på sigt medføre en ny afdeling, der ligger tættere på de nye kunder i Nordjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det kan vi på sigt ikke klare alene fra Hobro, da vi gerne vil være tæt på vores kunder. Derfor har vi besluttet straks at se på mulighederne for at etablere en ny afdeling i Vendsyssel. Indtil det er på plads, vil vi betjene kunderne med vores servicevogne i området. Og vi er selvfølgelig parat til at servicere alle, der kører med Valtra i vores nye område, siger Ole Grøn fra Agrotek.