Man kan lige så godt forenede det fornøjelige med det praktiske, mente Scantrucks direktør Bo Sundroos, da firmaet inviterede til at fejre hans 25 års jubilæum i koncernen. Hvis nogen nu skulle få lyst til samtidig at købe en maskine med hjem.

Og dermed blev tallene fra en jubilæumsdag med stort rykind i Scantruck-hovedkvarteret i Skive: 350 jubilæumsgæster og håndslag på tre solgt maskiner. Samt naturligvis et bugnende gavebord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dagens mange gratulanter var en skønsom blanding af venner, familie, motionscykelholdet, kolleger og naturligvis mange af de kunder, som Bo Sundroos har fået et nært forhold til gennem de 25 år.

Han gjorde sin entré som kontorelev hos truck-kæmpen N. C. Nielsen i 1989.

Da virksomheden i 1996 etablerede Scantruck med fire medarbejdere og forhandling af Manitou-maskiner, var det med Bo Sundroos som direktør fra første færd.

Siden er Scantruck under Bo Sundroos? ledelse vokset til 135 medarbejdere. Firmaet har 14.000 kvadratmeter under tag. Heraf 2.000 kvadratmeter i det nye Scantruck-center i Ringsted og 5.600 kvadratmeter i Nordens største brugtcenter i forbindelse med hovedkvarteret i Skive.