New Holland har offentliggjort billeder af en ny topmodel i CR-serien. Blandt andet med en helt ny kabine.

En ny CR-model er under opsejlning, og New Holland er langsomt begyndt at vise nogle billeder frem af den nye maskine. New Holland er stadig sparsomme med oplysningerne, men det er tydeligt, at der er opdateringer flere steder på maskinen. Det ligger også i luften, at der er en ny topmodel på vej i den populære rotormejetærsker-serie.

Af opdateringer på maskinen, er der blandt andet en ny kabine med 6,3 kvardartmeter glasareal, som er hele syv procent større end den tidligere mejetærsker-kabines glasareal.

Også i selve kabinen er der nyheder, idet New Holland fremviser et helt nyt højrearmlæns konsol med blandt andet et nye kørehåndtag.

Det nye CommandGrip kørehåndtag er også kendt fra New Hollands traktor og FR-finsnitter serie og herfra styres hele 16 funktioner. Desuden er hele armlænet blevet omdesignet, og den nye 26,4 centimeters brede IntelliView IV touch-terminal, som også er kendt fra traktorer og finsnitter, kan flyttes i hele armlænets længde. Desuden kan der som standard lægges op til tre kamera visninger ind i terminalen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Maskinbladet vender tilbage, når der bliver frigivet mere information samt billeder af den nye CR-mejetærsker fra New Holland.