New Holland Agriculture har indgået en global forsyningsaftale med den italienske producent Marangon, en specialist inden for grøntfoder-høstteknologi. Aftalen gælder et skærebord til høst af helsæd, der skal monteres på FR Serien af selvkørende finsnittere.

Aftalen blev indgået i Torino for nylig mellem Carlo Lambro, Brand President hos New Holland Agriculture og Giulio Marangon, direktør hos Marangon.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dette samarbejde medfører, at New Holland kunder fra 2014 kan få fordel af Marangons ekspertise inden for helsædsskæreborde. New Holland og Marangon har forpligtet sig på et samarbejde om udvikling af skæreborde i fremtiden, og det vil gøre vores serie af FR finsnittere endnu mere produktive og effektive, siger Carlo Lambro i en pressemeddelelse.

Det seks meter brede Marangon 600FDR med tallerken-knivbjælke har 14 tynde, runde tallerkner, som giver et uafbrudt flow og en høj driftssikkerhed. Den store indføringssnegl med en diameter på 825 millimeter leder hurtigt afgrøden ind i maskinen. Hovedrammen udgøres af et enkelt modul, og knivbjælken er svejset på denne ramme for at øge holdbarhed og stabilitet. Endvidere kan man, når der høstes høje og værdifulde afgrøder, hæve afdækningen via hydrauliske stempler for at undgå frøspild.

600FDR helsædsskærebordet vil ifølge New Holland øge produktiviteten ved håndtering af biomasse betydeligt, og det er et område, der bliver af stadig større betydning globalt. Når skærebordet kombineres med biomasse-knivcylinderen med 2X20 knive på FR, forbedres det fintsnittede materiales fermenteringsproces og giver en bedre energiproduktion fra biomassen.

Marangon S.R.L. blev grundlagt i 1946 og er specialiseret inden for udvikling og produktion af slåmaskiner, maskiner til afgrødebehandling og helsædsskæreborde til finsnittere.