Maskinbladets koncept PowerGear Preview, som blev lanceret i slutningen af 2012, blev et sandt seerhit på maskinladet.tv i 2013.

Maskinbladet lancerede i december 2012 et nyt koncept som en slags lillebror til vores succesfulde PowerGear-koncept.

Konceptet blev døbt PowerGear Preview, hvor vores testpiloter gennemgår og beskriver en helt ny maskine, som ofte er prototyper, og præsenteres i et kort tv-indslag på maskinbladet.tv.

Straks fra begyndelsen tog brugerne det nye koncept til sig. Endda i så høj grad, at tre af de fem mest sete indslag i 2013 var PowerGearPreview-indslag.

Det første indslag i det nye koncept - en gennemgang af den dengang helt nye John Deere 6210R DirectDrive - fra december 2012 formåede at fastholde seerinteressen langt ind i 2013 og erobrede faktisk seerhitlistens førsteplads for hele året.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Indslaget om den nye John Deere 6210R DirectDrive blev ganske enkelt det meste sete indslag på Maskinbladet i hele 2013. Måske i virkeligheden ikke specielt overraskende.

Se indslaget her

Agromek overraskede

Men på andenpladsen over seernes favoritindslag i 2013 finder vi derimod en vaskeægte overraskelse, idet et tv-indslag om nogle af maskinnyhederne på Agromek 2012 også fastholdt seerinteressen så massivt, at indslaget erobrede årets andenplads over mest sete indsalg.

Se indslaget her

Både på tredje- og fjerdepladsen finder vi atter PowerGear Preview-indslag.Tredjepladsen blev indtaget af Case IH Magnum 370 CVX, som Helge Plougmann Nielsen gennemgik i juni 2013.

Se indslaget her

Fjerdepladsen gik til Morten Damsgaards gennemgang af den hurtigt aflæssende vogn Krone TX560.

Se indslaget her

Først på femtepladsen over årets mest sete indslag finder vi et klassisk PowerGear-testkørsel, hvor testpilot Morten Damsgaard testede New Holland T9.560.

Se indslaget her