BVL har malet en fuldfoderblander i en masse forskellige farver og udstyret den med mange forskellige finesser og udstiller den på Agritechnica for at tydeliggøre, at en BVL-blander kan skræddersys til kunden.

Villa Villekulla - navnet på Pippi Langstrømpes hus - er også navnet på den specialfremstillede og specialudstyrede fuldfoderblander, som BVL viser på sin stand på Agritechnica.

Fuldfoderblanderen har fået store felter, som er malet i farver fra hele malerpaletten, og derfor opstod inspirationen til at opkalde modellen efter navnet på Pippis hus.

Også udstyret på blanderen er overdådigt og forskelligt, og passer derfor godt til navnet Villa Villekulla.

- Meget af udstyret er selvfølgelig dobbeltkonfekt, men det er for at vise, hvor meget vi kan, og hvordan man kan få sin blander skræddersyet, fortæller BVL's danske repræsentant, Flemming Hyldgaard.

- Nogle vil have udfodringen bagest, andre vil have den foran. Nogle vil have en elevator, og der er forskellige ønsker til snegle - til eksempelvis antal vindinger eller godstykkelse, tilføjer han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Og så er der forskellige ønsker til hjul.

Den udstillede model er en 17 kubikmeter vogn med to forskellige snegle.

- Vi bruger vognen til at vise de mange forskellige features og det kan være, at den bliver solgt til en lokal landmand efter Agritechnica mod at vi kan bruge den forskellige events efterfølgende, siger Flemming Hyldgaard.