Hvordan skifter man et dæk, der vejer mere end et ton? Eller mere nøjagtigt: Hvordan skifter man et dæk, der vejer mere end et ton så hurtigt, at det ikke nedsætter produktiviteten og samtidigt optimerer arbejdssikkerheden?  Det er svaret på dette spørgsmål, der nu har sendt Just Easy Tools fra Holstebro ud over landegrænserne. Dét og så et tæt samarbejde med 10 plus 10, som står for det internationale salgsarbejde.

- Vi kan ikke fortælle detaljer om samarbejdet før til foråret, men det ligger nu fast, at vi kommer til at levere vores produkter globalt, forklarer direktør Lars Jørgensen fra Just Easy Tools.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kontrakten gælder ikke kun salg, men også videreudvikling af firmaets kerneprodukt. De nye samarbejdspartnere investerer et millionbeløb til yderligere specialisering af det udstyr, som indtil videre hovedsageligt er blevet solgt til virksomheder, som har brug for at håndtere store mængder dæk hurtigt. Udstyret er monteret på en gaffeltruck og griber fat om dækkene.

Flere områder

Samarbejdet med 10 plus 10 Eksport har bragt Just Easy Tools produkter ud til nye områder. Udover den store kontrakt har man nu med succes lavet tests sammen med en af verdens største havneoperatører, som bruger udstyret til at skifte hjul på deres maskiner til containerhåndtering.

- De sparer 80 procent af monteringstiden og har samtidigt en meget mere sikker håndtering af de op til 500 kilo tunge hjul, forklarer Michael Jensen fra 10 plus 10, der i samarbejdet fungerer som ekstern eksportchef for firmaet.

- Så forhåbentligt kan havneområdet – og også landbruget - komme til at bidrage væsentligt til Just Easy Tools’ vækst i de kommende år, siger Michael Jensen.