Fra den 1. januar 2014 vil importen af Valtra overgå til en selvstændig import i Lantmännen koncernen.

Valtras fremtid i Danmark er så småt ved at være på plads. Efter beslutningen om at udskille Valtra fra den tidligere importør, tages nu næste skridt, og importen af Valtra-traktorer til Danmark startes op i en selvstændig importfunktion under den svenske Lantmänn koncernen.

- Vi rykker fra København til Fredericia og får domicil i Videnpark, som bliver hjemsted for den ny importør, fortæller Arne Spejlborg, kommende direktør for den nye Valtra importør.

Arne Spejlborg kommer fra en stilling som servicechef for Valtra traktorer i Danmark, og han er netop nu ved at færdiggøre sit nye Valtra-team.

- Vi bliver seks medarbejdere, der sætter fokus på Valtra-traktorer, fortæller Arne Spejlborg, som kan fortælle, at Rasmus Timm er ansat som ny serviceinspektør, og Morten Junker Andersen er ansat som økonomimedarbejder. Der arbejdes stadig på at få ansat en salgs- og produktchef.   

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Øget fokus på service

De øvrige medarbejdere kommer fra den tidligere importør og har derfor stort kendskab til Valtra- produkterne.

 - Med mit nu tidligere arbejdsområde inden for service, så vil jeg som direktør for den nye importør lægge hovedvægten på service, fastslår Arne Spejlborg.

Arne Spejlborg startede hos Valtra i 1990, hvor han gik i lære som landbrugsmaskinmekaniker med Valtra traktorer. 

- Derfor ved jeg, at det er ekstremt vigtigt, når man køber en ny maskine i dag, at man ved, at importøren og forhandleren står bag kunden og kan træde til og hjælpe i situationer, hvor maskinerne ikke kører efter hensigten.

- Både med den ny struktur for importøren og med den øgede medarbejderstab, ved jeg, at vi kan sætte ekstra fokus på produktet og sørger for en rigtig god service til de danske Valtra kunder, siger Arne Spejlborg.