Jyske Finans præsenterer nu et nyt finansieringsværktøj, der giver leverandører mulighed for hurtigt at beregne leasingforslag på maskiner og andet materiel til landbrugs- og entreprenørbranchen.

- Det giver et godt overblik og er et effektivt salgsværktøj, som vores samarbejdspartnere kan bruge aktivt til at lukke salget, siger Lars Jensen, der er salgsleder for Jyske Finans Partnerskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han peger på, at beregningsprogrammet, som går under navnet Erhvervs-Jyffi, også er et ansøgningsprogram, der er udarbejdet med henblik på at gøre det nemt for leverandører at ansøge online om kreditgodkendelse af kunden.

Leverandører får råd og sparring

Erhvervs-Jyffi tilbydes leverandører, som indgår et samarbejde med Jyske Finans. Et leverandørsamarbejde betyder også adgang til rådgivning og aktiv sparring med en fast finansiel rådgiver, der er opdateret på markedet og på de enkelte brancher.

- Først og fremmest har vi en løbende dialog med leverandørerne, så de hele tiden er opdaterede på de bedste løsninger. Det betyder også, at vores finansielle rådgivere ved, hvad der sker hos den enkelte leverandør og er et kendt ansigt i butikken, siger Lars Jensen.

Samarbejdet indeholder derudover uddannelsestilbud til leverandørens sælgere i finansiering og leasing samt adgang til en online forhandlerportal, hvor den enkelte leverandør får overblik over samtlige af de kontrakter, leverandøren har i Jyske Finans.