De lysegrønne traktorer hos Nordsjællands Maskinforretning har fået en rød legekammerat. Maskinforretningen vil i fremtiden både sælge Zetor- og Deutz-Fahr-traktorer.

Den nordsjællandske maskinforretning har mange forskellige kunder - lige fra de helt store planteavlere til hobbyfolk med fire-fem heste, så det er vigtigt med en bred produktpallette.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Direktør Ole Roed Jakobsen tror derfor, at der vil være kunder både til de store Zetor Forterra HSX med Hitch Tronic - som Nordsjællands Maskinforretning i øvrigt allerede har solgt den første af - og til den helt enkle Zetor Major.

- Uanset hvilken type kunder, der er tale om, betyder kvalitet, driftsikkerhed og lave levetidsomkostninger meget, mener direktøren.

Modellerne Forterra og Proxima Power har koblingsfrit vendegear, en panoramakabine med tagvindue og en motorydelse, der gør den velegnet i marken.

- De er ideelle som allround-traktorer til markarbejdet og med frontlæsser hos den ”almindelige” landbruger. Den helt enkle Major er derimod en traktor, der passer godt til de mange deltidsbrug i området, mener Ole Roed Jakobsen.