Direktør Ole Roed Jakobsen, der er direktør og ejer af Nordsjællands Maskinforretning fortæller, at han sammen med sine ansatte har brugt de seneste fire måneder efter købet af det tidligere Axel Kofoed Maskinforretning A/S i Skævinge på at renovere forretningen og få genetableret kontakten til de tidligere kunder.

- Vi har fået samlet et rigtig godt, stærkt og serviceminded team, som tæller to dygtige mekanikere, to gode lagerekspedienter og en dygtig bogholder. Og nu har vi yderligere styrket teamet med den erfarne sælger Hans Jørgen Juhl Andersen, fortæller Ole Roed Jakobsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hans Jørgen Juhl Andersen er kommet godt fra start, og er allerede i fuld gang med handlerne på Hovedgaden i Skævinge. Han er blevet taget godt imod af kunderne.

- Med Hans Jørgen Hans Jørgen Juhl Andersen kan vi nu fortsætte den positive udvikling for den nye Nordsjællands Maskinforretning. For det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været udfordrende at overtage maskinforretningen efter Axel Kofoeds alt for tidlige død. Vi har investeret i nyt it-udstyr og nyt regnskabs- og lagerstyringssystem. Vi har etableret nye forhandlingsaftaler, og der er stadig rigtig mange ting at gøre med det praktiske, fortæller han.

- Det er vigtigt, at vi hele tiden bestræber os på at blive endnu bedre, så vi kan leve op til vores motto om at levere god service, kvalitet og ordentlighed til kunderne. Vi har rigtig mange tilbud ude hos kunderne, og interessen for at prøve os af er stor, så der er heldigvis rigeligt at lave for hele teamet, siger Ole Roed Jakobsen.