Det er vigtigt at vise de nyeste maskiner frem. Men der er en helt særlig maskine, der aldrig bliver undervurderet, når maskinfirmaet Scantruck pakker transportkøretøjerne for at rulle ud til sommerens dyrskuer.

- Kaffemaskinen er måske den vigtigste af alle maskinerne. Selvfølgelig er det vigtigt for os at vise varerne frem. Og vi kommer da også rundt med lidt af det hele. Men vi kan jo altså ikke have hele produktprogrammet med rundt på dyrskuepladserne. Det primære for os er snakken med kunderne landet over. Og her har kaffemaskinen en vigtig rolle, fastslår Scantrucks salgschef, Henrik Kirketerp-Møller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med en håndfuld markante mærker på importlisten er udbuddet af maskiner hos Scantruck så stort, at Tour de Dyrskue kun kan byde på smagsprøver. Salgschefen er ikke i tvivl om, at specielt Manitous landbrugs-teleskoplæsser MLT840 får en hovedrolle. Den er da også med på samtlige dyrskuer, Scantruck deltager i landet over.

Landet rundt

- Vores dyrskuesæson starter med Landbrugsmessen på Gammel Estrup på Djursland den 25. og 26. maj. Derefter gælder det Roskilde Dyrskue fra den 7. til 9. juni. Her kommer vores helt nye afdeling i Ringsted naturligvis til at trække en stor del af læsset, fortæller Henrik Kirketerp-Møller.

Efter Roskilde følger Det Fynske Dyrskue. Scantruck-karavanen ruller ind på dyrskuepladsen i Odense fra den 14. til den 16. juni, inden kursen sættes mod nord til Hjørring Dyrskue den 21. og 22. juni.

Efter Hjørring nordligst i Jylland går turen så langt mod øst som overhovedet muligt inden for nationens grænser. 9. og 10. august er Scantruck med på Store Legedag - Nyker Maskin- & Truckershow på Bornholm.

Uden for dyrskueprogrammet runder Scantruck så sommerens udstillinger af med at vise maskiner af samtlige importmærker på Have & Landskab i Slagelse fra 28. til 30. august.