En cafe med rådgivning til landmænd om solceller ser nu dagens lys på LandboSyd.

RådgivningsCafe er det nyeste tiltag i arbejdet med at sikre landmænd den bedste mulige viden om solceller på tag.

Tiltaget skal hjælpe landmænd videre. Nu skal der gang i det praktiske arbejde, og LandboSyd samler derfor otte specialister med hver deres kompetencer, så landmænd kan få svar på de mere specifikke spørgsmål.

Efter korte oplæg fra specialisterne får landmændene mulighed for at gå rundt og hente helt konkret rådgivning. Arrangementet gennemføres med et begrænset antal deltagere, så der bliver god tid til at gå i dybden med de konkrete projekter, forklarer konsulent Peter Grove, LandboSyd.

- Tag fat på el-ingeniøren med dine spørgsmål om paneler. Gå til den bygningssagkyndige, som har kritiske spørgsmål til din bygning, og få svar på konkrete spørgsmål fra miljøkonsulenten omkring landzonetilladelser. Der bliver masser af muligheder på cafeen, siger konsulent Peter Grove, og tilføjer:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Mange spørger sig selv om, hvornår er anlægget mest rentabelt? På cafeen kan landmændene spørge cheføkonomen, ligesom el-installatøren gerne kommer med byggetekniske fif til opsætningen af anlægget.

RådgivningsCafe om solceller gennemføres onsdag 24. april kl. 13-16. Der kan blive tale om at lave flere runder efter behov.