Efter 29 år i Arlas repræsentantskab og 15 år i bestyrelsen for Arla Foods amba har Bent Juul Sørensen fra Ærø meddelt sin kreds, han ikke genopstiller på Arla kredsmødet i marts måned. Det betyder, at der skal findes en ny fynsk kredsformand.

Bent Juul Sørensen indgår i Arlas bestyrelse frem til maj i år, hvor den nye bestyrelse træder sammen efter forårets valg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spidskandidat for Venstre

Bent Juul Sørensen har igennem 30 år beklædt forskellige poster med interessevaretagelse for danske andelsselskaber og mejerier. Han ønsker nu at koncentrere sig om posten som spidskandidat for partiet Venstre i Ærø Kommune til kommunalvalget i november.

- Jeg har været glad for og stolt over at repræsentere de danske landmænd i Arlas bestyrelse. Medlemmernes engagement, interesse og forståelse for deres virksomhed er en af de bærende kræfter i andelsbevægelsen, siger Bent Juul Sørensen.

- Sammen står vi stærkere som mælkeproducenter på markedet og det har været en spændende opgave at være med til at udvikle Arla Foods til et andelsmejeri med ejere i seks lande, siger han.

Bent Juul Sørensen ser nu frem til at skulle arbejde med det ærøske demokrati og Ærøs fremtid som en spændende kommune.