Med 45.248 besøgende over de fire dage løftede besøgstallet sig hele 7.845 i forhold til 2010, da 37.403 besøgte messen. Dermed er fremgangen 21 procent i forhold til 2010.

Fredagens besøgstal blev 10.416 mod 8.342 besøgende om fredagen i 2010.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det var derfor en yderst tilfreds formand for Agromek, Sten Andersen, Dan Egtved,som fredag sidst på eftermiddagen kunne gøre status over besøgstallet på Agromek 2012.

- Det er gået mere end helt fint, siger Sten Andersen.

- Forud for messen var vi glade for den opbakning, vi fik fra udstillerne, og at vi kunne fylde hele messecentret, siger han.

Og den glæde er ikke blevet mindre for formanden i løbet af de fire messedage.

- Jeg har ikke mødt en eneste negativ melding fra udstillere. Alle har været præget af godt humør og tro på fremtiden. Det bekræfter os i, at konceptet for Agromek er rigtigt, og at frekvensen på to år er rigtig, så vi vil investere al vores samarbejdsevne og fleksibilitet i, at Agromek bliver den udstilling, der samler hele branchen bredt, siger Sten Andersen til Maskinbladet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter årets udgave af messen, tager Agromek i øvrigt fat på en grundig analyse og evaluering af messen, hvor termin og frekvens selvfølgelig vil indgå, selv om formanden er overbevist om, at messen er på rette vej.

Også de besøgendes mening bliver undersøgt som en del af analysen.