Case IH forhandlere fra alle lande i Europa var forleden samlet i Linz i Østrig for at høre ledelsens planer for de kommende år. Planerne går ikke overraskende ud på at høste større markedsandele, ikke mindst indenfor små og mellemstore traktorer.

- Jeg er overbevist om, at den vækst og udvikling, vi oplever i Europa, på alle mulige måder er på lige fod med det, vi oplever i USA, sagde Andreas Klauser, præsident og topchef i Case IH, mens Matthew Foster, Case IH vicepræsident med ansvar for det europæiske marked, fremhævede, at producentens mål i Europa er at videreføre den succes, som har givet hurtig vækst i de senere år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Chefernes planer går ud på, at fremme totalsalget med 50 procent i 2015 i forhold til nu. Det betyder en vækst fra den nuværende omsætning på 780 millioner euro til over 1,16 milliarder euro. 

Nye varer på hylderne

- Vi har spurgt vores kunder, hvad de virkelig har brug for, og svarene gav et klart billede, nemlig pålidelighed, høj ydelse, god økonomisk effektivitet og en stærk opbakning med hurtig levering af reservedele og service, sagde Foster og tilføjede, at Case IH’s rolle inden for de største traktorer er vigtig. Men samtidig har de mellemstore og de mindre traktorer også behov for fornyelse og pålidelig teknologi.

- Vi arbejder for tiden hårdt på at udvide vores udvalg af effektive allround traktorer til mindre og blandede landbrug, hvor ikke mindst FTP-motorerne udgør en af de mange styrker, sagde Matthew Foster.

Blandt de nyskabelser, forhandlerne blev præsenteret for på konventet, var motorer med renere udstødning, de nyeste teknologier til transmissioner og mere kraftfulde Axial-Flow mejetærskere. Endelig fik forhandlerne et smugkig på nye produkter såsom den nye Farmall C-serie og den nye CVX-version af Case IH Magnum med den nye trinløst variable dobbelt-kobling transmission.