For tolv år siden kunne Anker Bjerre ikke få lov til at sælge New Holland-mejetærskere og valgte derfor at skifte til John Deere.

En omstrukturering blandt de danske John Deere-forhandlere betød imidlertid, at Anker Bjerre A/S fra først marts i år ikke længere var en del af det grønne selskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu vender de blå traktorer tilbage til forretningen i Mejrup ved Holstebro, og til Lemvig Maskinforretning, som Anker Bjerre A/S overtog i 2009.

- Vi er glade og stolte over igen at kunne tilbyde det brede New Holland-sortiment til egnens landmænd. Ud over traktorer får vi også forhandlingen af New Holland-høstmaskiner og teleskoplæssere til landbruget. I den ”grønne” periode har vi bibeholdt vores ekspertise på New Holland-pressere og har rigtig mange kunder, som benytter sig af den service. Nu får vi igen mulighed for at sælge nye pressere, og det er derfor et segment, som vi forventer os rigtig meget af, siger direktør Anders Frandsen, Anker Bjerre A/S, som han ejer sammen med Anne Marie Kvistgaard, Per Damgaard, Børge Ørgaard og Anker Bjerre.

Service skal være i top

Han er godt klar over at de nuværende John Deere-kunder ikke sådan lige skifter til blåt, og at kunder er noget, som virksomheden skal gøre sig fortjent til.

- Vi skal fastholde og få nye kunder på en førsteklasses service, og vi ved, at New Holland har professionel organisation, som står bag de produkter, der markedsføres. Derfor er vi ikke bange for at tage udfordringen op og ser frem til et godt samarbejde med New Holland, siger Anders Frandsen.

Han påpeger, at Anker Bjerre A/S fortsætter med at yde service til de grønne maskiner, som virksomheden har solgt.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Velkommen tilbage

Direktør Lars Skjoldager Sørensen, New Holland Danmark, byder Anker Bjerre velkommen tilbage i familien og glæder sig til samarbejdet.

- Vi har hidtil ikke fundet anledning til at ændre i New Holland-netværket, men når mulighederne byder sig, må de selvfølgelig altid vurderes nøje. Med Anker Bjerre har vi vurderet, at de med deres forankring og professionalisme, vil kunne bidrage positivt til at udbygge New Hollands markedsposition i området, siger Lars Skjoldager Sørensen.