Maskinhandler Indkøbsringen har fået ny formand ved den årlige generalforsamling den 4. juni.

Her valgte Jørn Dann Nielsen, Røstofte Maskinforretning A/S, at trække sig som formand for bestyrelsen, så han kan fokusere på sin egen virksomhed, der på kort tid både har skiftet traktormærke, etableret en ny filial og udvidet sit salgsområde til mere end det dobbelte. Jørn Dann Nielsen har dog på opfordring valgt at fortsætte i MI’s bestyrelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye bestyrelsesformand hos MI i Vejle er Torben Petersen, PN Maskiner A/S. Torben Petersen har fungeret i MI’s bestyrelse siden 2009 og ser frem til de nye udfordringer.

- Der er gang i rigtig mange ting hos MI som følge af den strategiplan, der blev vedtaget sidste år. Et af de seneste tiltag er forhandlingen af Briggs & Stratton-motorer og -reservedele, som MI overtog i april måned i år. Det har givet mange nye varer på hylderne og mange nye kunder, og det er spændende at se de muligheder, som strategiplanen lægger op til, blive ført ud i livet, fortæller den nye bestyrelsesformand hos MI, Torben Petersen. 

Godt regnskabsår

Med en vækst på 10 procent endte regnskabsåret 2011-12 hos MI med en omsætning på 458 millioner kroner.

Sidste regnskabsår steg omsætningen med 15 procent, og fremgangen skyldes blandt andet Kuhn-såteknik, MI-tipvognene og programmet af have/park -maskiner. På bundlinjen giver det et overskud på 7,9 millioner kroner og en egenkapital på 50 millioner kroner.