Tiden er ved at løbe ud. Men du kan nå det endnu. Mandag 30. april er sidste dag, hvor du kan sende dit bud til designkonkurrencen Nordisk Traktor 2012, så der er en uge tilbage, hvor du har mulighed for at lægge tankerne i blød og sætte streger på papiret.

Konkurrencen handler om, at du har muligheden for at komme med ideer til, hvad du gerne ser på fremtidige traktorer fra Valtra.  Valtra ønsker jordnære og praktiske ideer, som kan bruges i fremtidens N-, T- og S-serie traktorer. Ideerne skal være baseret på teknologi, som enten er eller vil være tilgængelig i løbet af få år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er der små eller store detaljer, du irriterer dig over og ønsker at forbedre? Har du ideer til nye funktioner, egenskaber, materialevalg eller design – eller måske alle dele i en helt ny traktor? Ingen ideer er for små eller for store til konkurrencen. Men husk, at du skal beskrive dit forslag, så vi kan se, hvordan du vil løse og implementere dine ideer i fremtidens traktor.

Send os dine ideer enten tekst eller tegninger med tilhørende forklaring, billeder med tekst eller en model. Send dit materiale via post til Maskinbladet eller på mail. Du kan se adressen længere nede. Er du blandt vinderne, bliver du inviteret til Valtra i Finland, hvor du får mulighed for at se fabrikken og for at snakke med Valtras egne ingeniører og høre deres bud på fremtidens traktorer.

Konkurrencen er åben for alle. Universiteter, erhvervs- og landbrugsskoler er også meget velkomne til at deltage, men bemærk, at kun enkeltpersoner deltager i konkurrencen om at vinde turen til Valtras fabrik. Valtra forbeholder sig retten til at benytte alle ideer vederlagsfrit i produktudvikling.

Valtras ingeniører vil med udgangspunkt i de bedste ideer tegne en koncepttraktor. Resultatet vil blive præsenteret i november 2012.

Send dine indslag enten pr. post eller mail til:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinbladet

Birk Centerpark 36.

7400 Herning

Mrk. Designkonkurrence

designkonkurrence

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bemærk, at du for at kunne deltage i konkurrencen skal oplyse dit fulde navn, kontaktionformationer og informationer om dit daglige virke, så som arbejds- eller studiesituation.