Maskin- og produktudstillingen bliver suppleret med et "countrylife marked", hvor gamle sager, hobbyting og kunsthåndværk får plads ved siden af de funklende, nye traktorer og andre nyheder til landmanden. 

- Maskinforhandlerne mærker en stigende optimisme, og vi forventer en større maskin- og produktudstilling i år end tidligere. Men vi må også konstatere, at der er et marked for brugte landmøbler, gamle køretøjer, reservedele og mange andre ting, som er en del af den landlige livsstil. Det samler vi i salgsboder på vores countrylife marked i den ene ende af Landsskuepladsen, siger Niels Kristian Fruergaard, daglig leder af Landsskuet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han understreger, at udvidelsen ikke kan sammenlignes med et traditionelt kræmmermarked, og at Landsskuet forbeholder sig ret til at sortere blandt udstillerne, så der kun sælges ordentlige produkter med tilknytning til land- og fritidslivet. 

En anden nyhed på Landsskuet bliver en udvidelse af sidste års succesfulde aktivitet ”Heste for Alle”. Den bliver i år gentaget over alle tre dage med nye konkurrencer, opvisninger og et talentshow for hestefolket. Målet er at vise de mange måder, som man kan have glæde af en hest.

Dyrenes og børnefamiliernes fest

Landsskuet har desuden fået nyt logo.

- Landsskuet er fortsat dyrenes fest, hvilket vi understreger med vores nye logo, hvor en nysgerrig ko gumler på en blomst. Et dyrskue handler også om at vise, hvad vi kan og vil på landet, og Landsskuet sender derfor i år målrettet 75.000 invitationer ud til børnefamilier med et særligt tilbud til børnene om at opleve nogle de bedste sider af landlivet, siger Niels Kristian Fruergaard.

Ud over de forventede 2.500 dyr - fra kødkvæg til katte - og et væld af børneaktiviteter, byder Landsskuet blandt andet på et gensyn med tv-værterne Jeppe & Marie, der igen vil underholde på Arlas stand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er allerede solgt stande over det meste af Landsskuepladsen, mens tilmeldingen af dyr først lige er begyndt med heste. I slutningen af april åbner tilmeldingen af kvæg, får og geder.