Der er travlhed i marken, men får du kornet i jorden inden 30. april, så har du stadig chancen for at nå at bidrage med din ide til den skandinaviske designkonkurrence, som Maskinbladet afholder i samarbejde med Valtra og tre førende landbrugsmagasiner i norden.

Sidste frist for bidrag til konkurrencen er nemlig 30. april, og indtil da er der plads til masser af ideer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

?Nordisk Traktor 2012?, som konkurrencen hedder, er kommet godt fra start, og der er kommet mange gode og spændende ideer ? en af dem så langt væk som fra Sydafrika, hvor en kødkvægsbonde har sendt et par rigtig gode forslag. Men der er plads til flere.

Kom med din ide til, hvordan fremtidens traktor ser ud om få år. Valtra ønsker jordnære og praktiske ideer, som kan bruges i fremtidens N-, T- og S-serie traktorer. Ideerne skal være baseret på teknologi, som enten er eller vil være tilgængelig i løbet af få år.

Er der små eller store detaljer, du irriterer dig over og ønsker at forbedre? Har du ideer til nye funktioner, egenskaber, materialevalg eller design ? eller måske alle dele i en helt ny traktor? Ingen ideer er for små eller for store til konkurrencen.

Men husk, at det er dig, der er hjernen bag. Derfor er det dig, der skal komme med forslag til, hvordan tingene helt præcist skal implementeres og udføres.

Valtras ingeniører vil med udgangspunkt i de bedste ideer tegne en koncepttraktor. Resultatet vil blive præsenteret i november

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er du blandt vinderne, bliver du inviteret til Valtra i Finland, hvor du vil møde Valtras udviklingsfolk og høre om koncernens ideer om fremtiden. Du vil også deltage i et specielt kundepanel, hvor du vil få mulighed for at fortælle om dine ideer.

Du kan læse mere om konkurrencen på maskinbladet.dk.