Mange overvejer at få solceller på taget eller grave jordvarmeslanger ned, men det er lidt af en jungle at finde rundt i. LMO vil med to temamøder hjælpe dig igang med alternativ energi.

Det kan være svært at finde rundt i tilbuddene for at etablere alternative energiformer til bedriften. Udbyderne er mange, og løsningerne er lige så mangfoldige.

Derfor sætter LMO fokus på alternativ energi på to møder den 26. marts i Randers og den 28. marts i Silkeborg. 

På møderne vil to af LMO's specialister på området, bygningskonsulent Knud O. Andersen og økonomikonsulent Lene Toft Bundgaard, give svar på spørgsmål om valg af løsning, de tekniske udfordringer og reglerne såvel inden for teknik som på det skatte- og afgiftsmæssige område.

Hør blandt andet om den nye lov fra 2010, der gør det muligt at få skattemæssigt fradrag for afskrivninger på anlæg til vedvarende energi, også selvom anvendelsen er fuldt ud privat, valg af skattemetode og om muligheden for at fratrække en del af momsen for anskaffelsessummen, hvis man har momspligtig virksomhed på ejendommen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- For langt de fleste er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan ens hus kommer til at se ud – om taget for eksempel bliver plastret til i solceller, eller ydervæggene bliver så tykke, at vinduerne bliver små glughuller, siger arkitekt Lene Mygind, LMO.

Derfor giver hun blandt andet inspiration til, hvordan solceller placeres pænt, og hvordan man stadig kan bygge boliger med sprossede vinduer, der falder ind i den øvrige bygningsmasse.

- Har du allerede skitser til eget projekt, er du meget velkommen til at tage dem med og vende dem med LMO's medarbejdere i kaffepausen, skriver rådgivningsvirksomheden i invitationen.