Morsø Motor Kompagni A/S er ny Kverneland-forhandler på Mors

Morsø Motor Kompagni har fået en ny forhandling, som præsenteres i forbindelse med forretningens åbent hus-arrangement i den kommende weekend, den 9. og 10. marts.

- Vi er stolte over, at Kverneland har kigget på os som fremtidig leverandør til at supplere vores øvrige stærke mærker. Vi ved, at Kverneland står for noget godt og leverer kvalitetsmaskiner. Så vi glæder os til at arbejde sammen med firmaet, siger direktør Klaus Andersen, Morsø Motor Kompagni.

Han fortæller, at den nye forhandling er en konsekvens af Kongskildes opkøb af JF-Stoll.

Hos Kverneland er der også glæde over den nye aftale med Morsø Motorkompagni.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi er utroligt glade for, at vi har fået en aftale på plads med Morsø Motor Kompagni. Dels fordi virksomheden i forvejen har et nært samarbejde med en af vore succesrige forhandlere, og dels fordi vort produktprogram kompletterer det professionelle program fra AGCO - og ikke mindst fordi vi er aldeles overbeviste om, at Morsø Motor Kompagni har en flok topmotiverede medarbejdere. Vi ser frem til - sammen med dem - at servicere vores kunder på den skønne ø, siger salgschef Edvin Klemmensen og tilføjer med smil i stemmen, at han er sikker på, at kunder uden for øen også vil føle sig velkomne i virksomheden.

Den nye forhandling markeres blandt andet i forbindelse med Morsø Motor Kompagnis åbent hus fredag og lørdag den 9. og 10. marts.

- Her vil Edvin Klemmensen fra Kverneland være til stede sammen med en Kverneland-plov, fortæller Klaus Andersen.