Kaweco bliver produceret i Holland på Staja-fabrikken. Fabrikken er i gang med en stor udvidelse og har derfor ønsket at udbygge salget i Danmark.

- Vi har valgt at tage Kaweco ind i vores program, da vi har salgs og service apparatet til at løfte denne opgave, siger salgschef Erik Hermansen fra Kragmann.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fabrikken producer og udvikler slamsugere, gyllevogne og spulere samt græs- og opsamlervogne til maskinstationer, landbrug og industri.

Kaweco producerer gyllevogne fra 8.500 liter til 30.000 liter også med svanehals til Claas Xerion-traktorer. Man har udviklet en gyllevogn specielt til det danske marked med pumpekran med udskud, samt alt hvad de danske maskinstationer eller landmænd ønsker. 

Vognene leveres med kraftige FAD-hjulaksler med 420x160 bremser og kan udstyres med hjultræk, der kan trække både frem og tilbage. Fuldhydraulisk variabel aflæssepumpe sikrer minimal kraftbehov ved omrøring og aflæsning.

Vogn med skiftelads-system

Tanken er lagt på en vognramme, og derved undgås eventuelle revnedannelser i tanken. Vognen kan leveres med skiftelads-system, således at undervogn/chassis kan anvendes til Kawecos 52 kubikmeter bundkædekasse til græs og majs.

Kunder, der køber skiftelads-system og hjultræk på chassis, vil herved opnå at have græs- eller majsvogn med hjultræk til de bløde marker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til gyllevognene leveres Kawecos velkendte græs- og sortjordsnedfælder. Kaweco producerer desuden frakørselsvogne og ensileringsvogne op til 52 kubikmeter.

- Der er allerede 25 tons vogne med hjultræk og skiftelad på vej til Middelfart, og vi glæder os til at vise kunderne den høje kavalitet, siger Erik Hermansen.