For 30 år siden præsenterede Volvo BM og Valmet den nordiske traktor Volvo BM Valmet – forgængeren for de Valtra-traktorer, vi ser i dag. Nu inviterer nordens eneste traktorproducent, Valtra, i samarbejde med Maskinbladet og de tre skandinaviske landbrugstidskrifter Bedre Gardsdrift, Jordbruksaktuellt og Koneviesti dig til designkonkurrencen ”Nordisk Traktor 2012”.

Du har nu muligheden for at komme med dine ideer til, hvordan den perfekte traktor skal se ud eller betjenes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Valtra ønsker jordnære og praktiske ideer, som kan bruges i fremtidens N-, T- og S-serie traktorer. Ideerne skal være baseret på teknologi, som enten er eller vil være tilgængelig i løbet af få år.

Er der små eller store detaljer, du irriterer dig over og ønsker at forbedre? Har du ideer til nye funktioner, egenskaber, materialevalg eller design – eller måske alle dele i en helt ny traktor? Ingen ideer er for små eller for store til konkurrencen.

Valtras ingeniører vil med udgangspunkt i de bedste ideer tegne en koncepttraktor. Resultatet vil blive præsenteret i november 2012.

Mød Valtras ingeniører i Finland

De fire skandinaviske fagblade og Valtra vil vurdere alle indsendte indslag. Juryen vil med udgangspunkt i de bedste ideer invitere to personer fra hvert af de fire arrangør-lande til Valtras fabrik i Finland.

Her vil de få mulighed for at møde ingeniører, udviklere, produktspecialister og designere fra Valtra. Vinderne vil også få en chance for at deltage i et kundepanel - et såkaldt ”customer review”, hvor de kan få mulighed for at tage del i Valtras udvikling af fremtidige traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vinderne får lov til at se og give tilbagemeldinger på nogle af Valtras egne fremtidsvisioner - og måske få lov til at se endnu uofficielle produkter fra den finske fabrik.

Valtra vil også belønne andre gode ideer, som er indsendt fra læserne, med artikler fra Valtras webshop.

Post eller mail

Send os dine ideer enten som tegninger med tilhørende forklaring, billeder med tekst eller en model. Send dit materiale via post til Maskinbladet eller på mail. Du kan se adressen her på siden.

Konkurrencen er åben for alle. Universiteter, erhvervs- og landbrugsskoler er også meget velkomne til at deltage, men bemærk, at kun enkeltpersoner bosat i Norge, Sverige, Finland eller Danmark deltager i konkurrencen om at vinde turen til Valtras fabrik.

Sidste frist for at indsende dit bidrag er mandag 30. april 2012.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Valtra forbeholder sig retten til at benytte alle ideer vederlagsfrit i produktudvikling.

Send dine indslag til

Send dine indslag enten pr. post eller mail til:

Maskinbladet

Birk Centerpark 36.

7400 Herning

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mrk. Designkonkurrence

Bemærk, at du for at kunne deltage i konkurrencen skal oplyse dit fulde navn, kontaktionformationer og informationer om dit daglige virke, så som arbejds- eller studiesituation.

designkonkurrence@maskinbladet.dk