I morgen - onsdag den 25. januar - åbner den nye husdyrmesse NutriFair dørene for første gang. 

Der har været stor interesse for den nye messe fra virksomhedernes side, og en uge før åbningsdagen rundede messen 150 udstillere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er virkelig stort, for vi havde oprindeligt kun budgetteret med 65 udstillere, fortæller Peter Sunesen, projektleder i Messe C Fredericia.

En af de sidsttilkomne udstillere er CN Maskinfabrik A/S fra Gram, som leverer en række forskellige slags maskiner og producerer biobrændselsanlæg og klovrenser. Sønderjyderne deltager sammen med SAC Center Syd/Øst ApS, som med base i Rødding, præsenterer pattevaskeren PULI-Sistem.

- Vi deltager på NutriFair, fordi vi har set et spændende koncept udvikle sig til et stærkt fagligt forum, som målrettet henvender sig til vores kunder. Vi glæder os til sammen med SAC Center Syd/Øst at komme i kontakt med masser af nuværende og potentielle kunder, siger Erling Schmidt, indehaver af CN Maskinfabrik A/S.

NutriFair skabt i fællesskab

Spændingen er også intakt hos arrangøren. 

- Jeg er meget spændt og glæder mig utrolig meget til at skyde NutriFair i gang. Det er jo kulminationen på det, vi og vores samarbejdspartnere i blandt andet messekomiteen har knoklet med. Undervejs har de udstillende virksomheder også vist virkeligt stort engagement, og mange har nærmest taget ejerskab i at skabe og udvikle NutriFair sammen med os. Det har været en fantastisk proces, og både udstillere og besøgende fortjener to virkeligt gode messedage, slutter Peter Sunesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NutriFair 2012 finder sted den 25.-26. januar 2012 i Messe C Fredericia.