- 2011 bød på helt særlige udfordringer. Regnen kom i et omfang, så områder i det sydlige Jylland og det sydlige Fyn samt på Langeland og Sydhavsøerne var mere eller mindre oversvømmet, sagde formand for DM&E Søren Ulrik Sørensen under organisationens årsmøde, der blev afholdt den 21. januar i Brædstrup.

- Branchen mødte udfordringerne med kreativitet og vilje til at finde løsninger, selv om det kostede ekstra overvejelser, brændstof, arbejdsløn og investeringer, slog formanden fast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han berettede, at en af løsningerne var "DM&E's Høstservice", hvor maskinstationerne hjalp kollegerne og deres kunder med den sene høst ved at stille sine ledige maskiner til rådighed på tværs af landsdelene. 

- Året blev et rigtigt dyrt år for mange af vore medlemmer, men alligevel viste maskinstationerne i 2011, at de klarer høsten selv under de mest vanskelige betingelser. Det er med stolthed vi kan konstatere, at maskinstationerne har hjulpet landmænd til at få bjærget afgrøder, som de ellers helt havde måttet afskrive, sagde Søren Ulrik Sørensen.