Bredebro Maskinhandel og Vejrup Maskincenter danner sammen det nye selskab BMH A/S, som bliver forhandler af John Deere til både landbrug og have/park-sektoren.

- Vi er rigtig glade og stolte at være blevet godkendte af John Deere. Vi kommer til at kunne tilbyde over 100 nyudviklede produkter til vores kunder, siger Brian Brødsgaard Nielsen, medindehaver af Bredebro Maskinhandel, og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er glade for, at alle mellemled efter 1. marts vil være skåret væk. De har gjort produkterne dyrere i Danmark, så vi tror på, at John Deere får en bedre konkurrencedygtighed med den nye struktur. Vi vil gerne være landmandens og maskinstationernes foretrukne samarbejdspartner.

En del af aftalen med John Deere går ud på, at der stilles større krav til blandt andet uddannelse af alle medarbejderne - lige fra montører til sælgere.

Fusion med Vejrup

For at dække hele Sønderjylland danner Bredebro Maskinhandel et nyt selskab sammen med Vejrup Maskincenter, som holder til i Bramming ved Esbjerg. 

- John Deere stiller krav om, at landmanden maksimalt må have 30 minutter i bil til et service-outlet. Derfor har vi lavet en strategisk aftale med Vejrup, så vi til sammen har tre service-outlet fra den 1. marts 2012. Vi mangler stadig en fjerde, som vi har udpeget og håber på at få på plads inden længe, forklarer Brian Brødsgaaard Nielsen og fortsætter:

- Vejrup er en vigtig brik for os, fordi virksomheden har et godt fundament bestående af en meget kompetent og dygtig medarbejderstab og ledelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det nye selskab vil der foregå et generationsskifte, således at Finn Jørgensen og Brian Brødsgaard Nielsen i løbet af en femårig periode vil overtage Vejrup-indehavernes andel. Ejergruppen i Vejrup består i dag af Hans-Jørn Madsen, Birthe Holst, Bjarne Kristensen og Carsten Møllgård.

Have/park som noget nyt

Bredebro Maskinhandel har tidligere kun haft John Deere-forhandling på landbrugssiden, men får med den nye struktur og salg til have/park-sektoren.

- Vi glæder os til at begynde i det private segment med maskiner til have/park.

- Vi vil også gerne sige tak til vores samarbejdspartnere for opbakning og forståelse, og for at det her i det hele taget har kunnet lade sig gøre. Også en stor tak til vores ansatte og deres enorme indsats i den forgangne periode, siger Brian Brødsgaard Nielsen.