GMC skal stå for salg til både landbrug og have/park-sektoren på Fyn og omkringliggende øer. Der skal derfor etableres udsalgssteder i Odense og Svendborg.

- Det er ikke uden udfordringer, men der er allerede fundet egnede lokaler lige til at flytte ind i, siger GMC-direktør Finn Banke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De nye afdelinger vil være klar til at åbne 1. marts 2012, hvor samarbejdet med Nellemann Agro stopper og GMC selv skal varetage importen af John Deere.

- Det har været en lang og hård proces at nå hertil, så vi er meget glade for, at det er endt godt for os. Og vi er selvfølgelig stolte af at kunne leve op til de omfattende krav, der stilles til at være "Dealer of tomorrow" (fremtidens forhandler, red.), siger Finn Banke, der fortsætter som både indehaver og direktør af firmaet.

Udvidelsen betyder, at der skal ansættes en række nye medarbejdere både på salgs- og servicesiden.

Udsigt til hurtigere svar

GMC vil i den nye struktur få et direkte samarbejde med John Deeres hovedkontor i Tyskland, og det forventes ifølge GMC at give hurtigere svartider.

- Hurtige svartider er et must i hele den nye struktur og de krav, der stilles fra den professionelle bruger, siger Finn Banke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

John Deere vil i fremtiden være det altoverskyggende produkt i forretningen, men GMC vil fortsat forhandle mærker som Schäffer, Lemken, JF-Stoll, Jonsered, Suzuki ATV med flere. 

- Vi føler os godt rustet til at løse opgaven, og vi glæder os rigtig meget til at komme videre, siger direktøren.