Når Helms TMT Centret har kunnet sprede 5000 Schäffer læssemaskiner ud over Danmark, Norge og Sverige er det udtryk for et helt usædvanligt samarbejde mellem den tyske fabrik og den skandinaviske forhandler, hvor der i en række tilfælde er lanceret modeller målrettet det nordiske marked.

- Vi har et helt fantastisk forhold til ledelsen hos Schäffer, som har vist stor forståelse for de særlige ønsker og krav, som vore kunder og dermed vi har til maskinerne. Det gælder både inden for landbruget og inden for bygge- og anlægssektoren samt de øvrige erhverv, hvor Schäffer læssemaskiner anvendes, fortæller Kristian Helms. 

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Eksempelvis har vi meget store landbrugsbedrifter i Danmark med store fuldfodervogne, og det kræver maskiner med stor løftehøjde. Vi har også en ganske stor minksektor, som kræver maskiner med lav totalhøjde. Fabrikken har også udviklet særlige PRO-modeller med ekstra udstyr og høj ydelse til de professionelle brugere blandt andet inden for bygge og anlægssektoren. Her anvendes maskinerne løbende til læssearbejde og i vidt omfang som redskabsbærere med de krav, der dermed kan være til hydrauliksystemet, siger Kristian Helms og tilføjer, at salget af Schäffer-maskiner efter et par stille år har været markant stigende i 2011.

Schäffer leverer i dag læssemaskiner fra 1,4 ton egenvægt til 6,0 ton og teleskoplæssere fra 4,0 ton til 14,0 ton med et stort udvalg af modeller og varianter inden for begge programmer.