Skiold A/S satser på at blive en førende leverandør af teknik til kornhåndtering, foderproduktion og svineproduktion

Skiold, der er kendt for maskiner og anlæg til produktion af foder og for udstyr til indretning af svinestalde, satser nu på at øge sin internationale konkurrencestyrke.

På den baggrund er fire selvstændige produktionsselskaber med samme danske ejere fra 1. januar blevet knyttet meget tættere sammen under Skiold A/S, der har hovedsæde i Sæby. Samtidig intensiverer Skiold arbejdet med at finde synergier og nye samarbejdsmuligheder mellem selskaberne i gruppen, mens man derudover arbejder med at udvikle nye forretningsområder.

- Vi har den vision, at vi skal være en international partner for teknologi og løsninger til kornbehandling, foderproduktion og svineproduktion, siger administrerende direktør Samuel Waldorph, Skiold A/S.

- Vi udvider nu med teknik til håndtering af korn som nyt primært fokusområde i gruppen som supplement til de tekniske løsninger til foderproduktion og svineproduktion. Samtidig sætter vi fokus på, hvordan vi bedst kan leve op til meget forskellige behov og krav fra kunder i forskellige verdensdele.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Produktion i Danmark og Frankrig

De fire selskaber, der bliver knyttet tættere sammen, er danske Skiold A/S og Damas A/S samt de to franske selskaber Acemo SAS og Fao SAS, der hidtil har udgjort Skiold France. De fire selskaber har følgende kompetenceområder:

Skiold producerer maskiner, udstyr og anlæg til kornhåndtering, foderproduktion og svineproduktion. Damas producerer maskiner og anlæg til behandling af korn og såsæd samt udstyr til transport og opbevaring af korn. Acemo producerer maskiner og udstyr til foderproduktion og svineproduktion. Endelig producerer Fao maskiner og udstyr til behandling, transport og opbevaring af korn og til produktion, transport og opbevaring af foder.

- Vore fire selskaber, der nu bliver knyttet tæt sammen i gruppen, er hver især kendte for unik teknologi til landmænd og industri, siger Samuel Waldorph.

Skiold ar hovedsæde og produktion i Sæby samt afdelinger i Ikast og Herlufmagle. Selskabet har desuden datterselskaber i Sverige, Polen, Rusland og Australien.

Skiold Group omsætter for 560 millioner kroner og har 500 medarbejdere.