John Deere solgte suverænt flest traktorer i oktober og trak det samlede salg op på et godt niveau i forhold til de to foregående år.

Traktorsalget stiger fortsat, og i oktober var der 135 nyregistreringer. Især John Deere havde en god måned med 39 solgte enheder, hvilket er næsten dobbelt så mange, som fabrikaterne, der solgte næstflest.

Det viser tal fra ND Data, som samler tallene for nyregistreringer.

De 39 solgte enheder gav John Dere en markedsandel på 28,9 procent mod kun 14,3 procent i oktober sidste år.

Andenpladsen deler New Holland og Valtra med hver 21 nyregistreringer. For New Holland er antallet det samme som i oktober sidste år, hvilket på grund af den samlede stigning i traktorsalget betyder, at New Hollands markedsandel faldt fra 20 procent i oktober 2010 til 15,5 procent i oktober i år. Valtra har derimod solgt 7 traktorer mere end oktober sidste år og har nu en markedsandel på 15,6 procent - en stigning i forhold til oktober sidste år på 2,3 procentpoint.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Massey-Ferguson er traktormærket med fjerdeflest nyregistreringer i oktober - nemlig 16 styk. Det giver en markedsandel på 11,9 procent - lidt lavere end oktober sidste år.

Femtepladsen tog Case IH med 12 nyregistreringer og en markedsandel på 8,9 procent, hvilket er betydeligt lavere end oktober 2010, hvor Case IH havde 14,3 procent af markedet.