Krone modtager en af i alt to fornemme guldmedaljer forud for Agritechnica for en ny rundballepresser, der ikke skal holde stille for at binde og læsse baller ud af kammeret.

Tyske Krone er forud for Agritechnica 2011 blevet tildelt den ene af kun to uddelte guldmedaljer. Medaljen er givet for den nye rundballepresser Krone Ultima med integreret indpakker.

Det helt unikke i Ultima er, at den ikke behøver stoppe op, mens den arbejder i marken. Med andre ord kan chaufføren køre med presseren, som var den en firkantpresser - uden stop.

At rundballepresseren hverken skal stoppe for at tømme kammeret eller for at pakke ballen ind kan lade sig gøre, fordi Ultima har et særligt for-pressekammer, hvor den første del af ballen laves, mens den færdige balle i det normale kammer nettes og vippes ud på indpakkeren bag på presseren.

Ifølge Krone vil den revolutionerende presser kunne presse op til 50 procent flere baller pr. dag, idet presseren ikke skal holde stille og vente på, at ballen enten bindes, nettes og tømmes ud af ballekammeret.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce