JF-Stoll forventede et overskud på et tocifret millionbeløb for regnskabsåret 2010/2011. Det fortalte ledelsen til Maskinbladet i foråret 2011.

Og selv om virksomheden fredag indgav konkursbegæring, realiserede JF-afdelingen et overskud på lidt over fem millioner kroner, og Stoll-afdelingen fik lige så stort et overskud, når alle renter var betalt. Før renter havde den samlede koncern et overskud på over 35 millioner kroner. 

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været en gældtung virksomhed. Vi har i fire-fem år ledt efter nye ejere til virksomheden, og vi er rigtig godt tilfredse med, at det blev Kongskilde. Både fordi vi rent finansielt får en stærk koncern i DLG bag os, men også fordi vi med en danskejet virksomhed har en fælles kultur og et fælles sprog, siger JF-Stolls administrerende direktør Kristian Steinholm.

Der er dermed tale om en planlagt konkurs.

- Vi skulle lave nogle restruktureringer i virksomheden, som rent teknisk var nemmere via konkurs. Vi har allerede lavet nogle justeringer af forhandlingen og af produktionen, fortæller direktøren.

JF-Stoll har gennem opkøbet kunnet spare 25-30 medarbejdere.